Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Felicitări, viitor medicinist!

Felicitări, viitor medicinist! 🥳

Vă mulțumim că ne-ați ales să fim părticică din succesul vostru, căci de când am pornit la drum visul vostru a devenit și visul nostru. Am împărțit emoții, îndoieli, teste, grile, multe grile, simulări, întrebări, explicații, rezolvări, uhuuu, așa-i că par îndepărtate acum😂?

Echipa Meditatii-medicina.ro îți dorește să ai un an minunat, plin de experiențe inedite, viața de student să îți aducă numai satisfacții și să fie o piatră de temelie pentru cariera ce va urma!

Prima reacție e cea de descătușare, de ușurare întrucât primul examen în drumul spre obținerea halatului alb a fost trecut cu succes și acum nu vrem decât să ne bucurăm (și noi și voi).

Ziua de după examen mereu e dedicată bucuriei pe care voi ați împărtășit-o cu noi(căci nimic nu ne încântă mai mult decât să ascultăm elevi și părinți fericiți de rezultat), aceasta fiind seva pe care o extragem pentru anul viitor, energia pe care ne-o transmiteți este neprețuită!💜

 

Echipa Meditatii-medicina.ro

 

 

Articole similare

navigation
Cu ce te
putem ajuta?