Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Pașii necesari pentru admiterea la medicină cu succes

Dragă viitor medicinist,

 

Iată că ușor(dar sigur) am ajuns la ultima etapă, ultimul pas înainte de Simularea oficială susținută de UMF Carol Davila: GRILE, muulte grile cu ajutorul cărora să exersăm, să ne adaptăm timpul de rezolvare și să recunoaștem capcanele din formulări pentru a le aborda corect(https://meditatii-medicina.ro/grilele-mele/).

A fost greu până acum? A fost ușor? Cert e că încă nu s-a încheiat drumul și nu e momentul de relaxare în această privință, trebuie să perseverăm, să muncim pentru visul nostru al fiecăruia(pentru că visul vostru devine automat și visul nostru🤩).

 Dar haideți să privim împreună drumul parcurs până aici:

Primul pas

  • Ai folosit toate resursele de pe platforma meditatii-medicina.ro pentru a înțelege noțiunile, îmbinând memoria vizuală (text+scheme+sinteze+desene explicative) cu memoria audio (ceea ce explică profesorul).
  • TEME în care ai rezolvat apoi cât mai multe grile (4500 grile - 2700 anato și 1800 chimie)🏋️‍pornind de la cele mai simple către cele medii ca și complexitate folosindu-te inițial de explicațiile tuturor grilelor pentru care nu ai putut face o conexiune.
  • Pe măsură ce ai parcurs temele ți s-a efectuat o statistică, așa încât ai observat cât ai parcurs din temele necesare, cât mai ai de parcurs, câte ai greșit și mai ales la ce capitole ai greșeli pentru a ști unde mai ai de lucru, de aprofundat, de lucrat.
  • Ai redat temele de oricâte ori ai dorit acolo unde îți arată statistica că ai greșit pentru a ajunge la performanța dorită🥇

 https://meditatii-medicina.ro/blog/news/startul-catre-admiterea-la-medicina-237/

 Pasul 2

  • TESTE LECȚII în care ai rezolvat cât mai multe grile avansate👀(1800 grile anato și 1500 chimie) la fiecare capitol, apropiate ca dificultate de cele din examenul de admitere. Chiar dacă inițial poate nu ai făcut conexiunile așa repede, te-au ghidat explicațiile pe care le-ai găsit pentru fiecare grilă și ai cautat informațiile ajutătoare în lecțiile pe care le-ai parcurs în primul pas.
  • După fixarea noțiunilor ai pus accent pe timpul🕖 în care ai rezolvat grilele pentru că și examenul e contra-cronometru.

https://meditatii-medicina.ro/blog/news/perseverenta-spre-admiterea-la-medicina-241/

 

Pasul 3

  • SIMULĂRI cu dificultatea admiterii la medicină (100 grile - 60 anato, 40 chimie, la finalul simulării beneficiind și de explicațiile fiecarei grile pentru că desigur putem să ne testăm dar să și învățăm noi informații în același timp)

https://meditatii-medicina.ro/blog/news/al-treilea-pas-spre-admiterea-la-medicina-254/

Pasul 4

  • GRILE (peste 5000 grile) pe capitole sau mixte pentru exercițiu, pentru a ne descurca singuri să găsim răspunsurile corecte, așa cum vom fi și la examen!

https://meditatii-medicina.ro/blog/news/grile-nou-pe-platforma-de-invatare-meditatii-medicinaro-263/

 


 

Pentru că ne dorim note de buget la Admitere Medicină, vă invităm să accesați pe site-ul nostru după ce vă logați:

  • Mai multe Flash-Cards (toată materia de Anatomie în 2600 întrebări) aici: FLASH-CARDS
  • Lecții de Anatomie și de Chimie (cu toată materia explicată și cu teme de antrenament) aici: LECȚII
  • Teste pe capitole la Anatomie sau Chimie cu grile și probleme explicate detaliat aici: TESTE LECȚII
  • Simulări ca în Admitere cu 100 întrebări mixte Anatomie + Chimie aici: SIMULĂRI

Nu uitați că puteți găsi informații utile și pe canalul nostru de youtube. Click, Like și Subscribe pentru a nu rata postările: https://www.youtube.com/channel/UC0sswAmUKAHWX7tLGm2MYhg?sub_confirmation=1

navigation
Cu ce te
putem ajuta?