starsDespre noi

Ecuația proiectului e simplă:

ANATOMIE + CHIMIE + IT = ADMITERE cu Succes la Facultatea de Medicină, Farmacie sau Stomatologie!

Să începem cu prima necunoscută:

ANATOMIE
De mic probabil ți-a plăcut să afli detalii despre organizarea corpului uman, despre cum funcționează celulele, organele, organismul. Îți place să studiezi mecanisme, să faci raționamente pe baza proceselor care au loc când suntem sănătoși sau ar trebui să aibă loc când suntem bolnăviori.
Anatomia se învață de 100 de ori pentru că se uită de 99 dar este atât de frumos să descoperi detalii noi la fiecare parcurgere a materiei, să știi să desenezi ceea ce există în propriul corp, să îți imaginezi cum reacționează organismul tău când este stresat, obosit, fericit...
Voi încerca să fac plimbarea ta prin materie cât mai plăcută, să reținem împreună detaliile mai dificile cu mnemotehnici, să desenăm structuri, să rezolvăm teste și simulări de la ușoare până la foarte dificile pentru a fi pregătit în examen pentru orice.
Și nu uita: Repetitio est mater studiorum!
CHIMIE
O studiezi din generală, o aprofundezi și intri în chimia organică în liceu, te lupți cu ea și apoi n-ai cum sa n-o iubești.
Dacă ai noroc și rabdare să parcurgi materialele potrivite, să le înțelegi și bineînțeles să le înveți, nu ai cum să nu REUȘEȘTI!
Dar ce facem cu testele, întrebările greoaie ce ne dau bătăi de cap?
Mi-ar fi plăcut să existe o carte, un site cu probleme rezolvate, explicate pas cu pas, care să mă ajute să-mi formez gândirea necesară pentru a uni fiecare bucată de puzzle din materia vastă și astfel să fiu capabilă să ofer răspunsul corect. Ei bine, n-a existat. M-au ajutat profesorii, discuțiile cu colegii, nopțile liniștite în care răsfoiam pentru a “n”-a oară materia în încercarea de a lega informațiile trunchiate din cărți.
Astăzi imi doresc ca TU să ai acces la toate aceste probleme asemănătoare celor de la testul de admitere, explicate pas cu pas.
Detalii, informații mai puțin observate sau mai greu de dedus, adunate în ani de studiu cu alți elevi ce au pașit pe același drum ca tine, le găsești aici sub formă de teste.
Spor să ai!
IT
Te întrebi la ce îti folosește a doua necunoscută, IT-ul?
Ei bine, îti oferă informația exact cand ai nevoie, te ajută să găsești rapid ceea ce cauți, iti optimizează timpul.
Îti oferă chiar si o statistică pe baza testelor tale finalizate. Astfel vei ști exact pe ce capitol să insiști, unde trebuie să mai exersezi.
Te ajută să fii autodidact, dar nu esti singur pe acest drum, oricând iți stăm la dispoziție dacă ai nevoie de explicații sau sfaturi suplimentare.
Mult succes!
navigation