Află când au loc Simulările Oficiale UMF 2024!

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Start-ul către Admiterea la Medicină( Primul Pas)

Primul pas atunci când esti decis să urmezi facultatea de medicină generală/dentară sau farmacie este să începi să clădești o bază solidă:

✅ Să cauți să-ți sintetizezi materia, să o înțelegi de la lucrurile generale până la cele detaliate.

✅ Să folosești toate resursele de care dispui pentru a înțelege noțiunile, îmbinând memoria vizuală (text+scheme+sinteze+desene explicative, observații video) cu memoria audio (ceea ce explică profesorul).

✅ Să rezolvi apoi cât mai multe grile 🏋️‍♂️pornind de la cele mai simple către cele medii ca și complexitate folosindu-te inițial de explicațiile acelor grile pentru care simți că nu reușești să faci o conexiune parcurgând doar lecțiile sau care folosesc anumite detalii cărora nu le-ai acordat atenție la o primă vedere a lecțiilor.

✅ Să obții o evaluare și o analiză clară 📊asupra traseului parcurs, a evoluției, pentru a ști exact unde să mai insiști fără a pierde timp prețios pe noțiunile deja însușite.

 

Ei bine, acest prim pas îl poți face în totalitate astfel:

 

  1. Accesează online Nivelul standard de pregătire de pe platforma www.meditatii-medicina.ro. Ai toată materia pentru admitere, cu lecții completate de detalii text și audio, cu observații video🧐(18 lecții anatomie și 18 lecții chimie).
  2. Fixează noțiunile datorită celor 4500 grile din temele fiecărei lecții (2700grile anatomie și 1800grile chimie) toate comentate și explicate detaliat așa încât să faci conexiuni mult mai ușor și să ai acces la ele 24/24h.

                📌Selectează-ți în watchlist acele grile care ți s-au părut mai complicate sau cu o informație mai interesantă pentru a le revedea oricând dorești.

                 Folosește butonul "Întreabă" de la fiecare grilă dacă rămân neclarități în urma accesării explicațiilor.

    3. Pe măsură ce parcurgi temele ți se efectuează o statistică, așa încât poți observa cât ai parcurs din grilele necesare, cât mai ai de parcurs, câte ai greșit și mai ales la ce capitole ai greșeli pentru a ști unde mai ai de lucru, de aprofundat, de lucrat. Poți reda temele de oricâte ori dorești acolo unde îți arată statistica că ai greșit pentru a ajunge la performanța dorită🥇.

 

Mult spor și nu uita că suntem alături de tine pe acest drum căci visul tău este și al nostru - Admitere cu Succes la Medicină😍!

 

Continuă să muncești pentru visul tău urmând și Pasul 2, Pasul 3

 

 


Pentru că ne dorim note de buget la Admitere Medicină, vă invităm să accesați pe site-ul nostru după ce vă logați:

  • Mai multe Flash-Cards (toată materia de Anatomie în 2600 întrebări) aici: FLASH-CARDS
  • Lecții de Anatomie și de Chimie (cu toată materia explicată și cu teme de antrenament) aici: LECȚII
  • Teste pe capitole la Anatomie sau Chimie cu grile și probleme explicate detaliat aici: TESTE LECȚII
  • Simulări ca în Admitere cu 100 întrebări mixte Anatomie + Chimie aici: SIMULĂRI

Articole similare

navigation