Am dat start-ul la lucrul pentru Admiterea UMF 2022 și 2023🥳!

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Perseverența spre admiterea la medicină( Pasul 2 )

După ce am sintetizat săptâmăna trecută  primul pas către admiterea la medicină generală/dentară/farma, astăzi încercăm să conturăm ceea ce trebuie să facem în următoarea etapă de pregătire pentru ca admiterea să fie una cu succes🍀.

 

Așadar după ce ai parcurs lecțiile, le-ai înșeles logic utilizând memoria vizuală, auditivă, temele ajutătoare și nu în ultimul rând explicațiile temelor, intervine pasul 2(teste lecții avansate):

  • Să rezolvi cât mai multe grile avansate👀 la fiecare capitol, apropiate ca dificultate de cele din examenul de admitere. Chiar dacă inițial poate nu vei face conexiunile așa repede, încearcă să te ghidezi și după explicații și să cauți informațiile ajutătoare în lecțiile pe care le-ai parcurs în primul pas.
  • După fixarea noțiunilor trebuie să pui accent pe timpul🕖 în care rezolvi grilele pentru că și examenul e contra-cronometru. De aceea e bine să parcurgi testele în regim de examen și la final să accesezi cu atenție explicațiile pentru că încă ești în etapa în care acumulezi informații nu doar te testezi, astfel eficiența ta va crește considerabil.
  • Să obții o evaluare și o analiză clară 📊asupra traseului parcurs, a evoluției, pentru a ști exact unde să mai insiști fără a pierde timp prețios pe noțiunile deja însușite.

 

Ei bine, cele de mai sus le poți realiza astfel:

  1. Intră pe https://meditatii-medicina.ro/teste-lectii/ și accesează online Testele cu grile avansate aferente fiecărei lecții 🧐(câte 10 teste a câte 10 grile avansate la fiecare lecție).
  2. Fixează noțiunile datorită testelor cu 3300 grile avansate(1800 grile anatomie și 1500 grile chimie) toate comentate și explicate detaliat așa încât să faci conexiuni mult mai ușor și să ai acces la ele 24/24h
  3. Pe măsură ce parcurgi testele avansate pentru fiecare lecție, ți se efectuează o statistică, așa încât poți observa cât ai parcurs din testele necesare, cât mai ai de parcurs, câte ai greșit și mai ales la ce capitole ai greșeli pentru a ști unde mai ai de lucru, de aprofundat pentru a ajunge la perfomanța dorită🥇

Continuă să muncești pentru visul tău în continuare urmând Pasul 3


Pentru că ne dorim note de buget la Admitere Medicină, vă invităm să accesați pe site-ul nostru după ce vă logați:

  • Mai multe Flash-Cards (toată materia de Anatomie în 2600 întrebări) aici: FLASH-CARDS
  • Lecții de Anatomie și de Chimie (cu toată materia explicată și cu teme de antrenament) aici: LECȚII
  • Teste pe capitole la Anatomie sau Chimie cu grile și probleme explicate detaliat aici: TESTE LECȚII
  • Simulări ca în Admitere cu 100 întrebări mixte Anatomie + Chimie aici: SIMULĂRI

navigation