Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Ultimele zile de vacanta...

Şi iată că am intrat în septembrie... din nou... Ne pregătim pentru încă un an de muncă şi sper că pentru fiecare dintre voi să fie acel an care va aduce schimbarea pe care v-o doriţi în viaţă! Anul care a trecut am avut o echipă foarte bună aşa că acum este deja o provocare să fie depăşită o generaţie de elevi foarte muncitori! Îmi plac elevii cu care nu trebuie să "lupt", care îşi fac temele la timp, care nu se sperie de testele fulger, care se ambiţionează când primesc o notă mai mică şi care ştiu că dacă munceşti, dacă nu te pierzi, dacă eşti consecvent şi ordonat, rezultatul va fi foarte bun!

Vă doresc ca aceste ultime zile de vacanţă să vă încarce bateriile pentru că 10 luni de acum înainte vor fi numai anatomie şi chimie! Faceţi-vă ordine în birouaşe, pregătiţi-vă caieţele, dosărele şi mapuţe, va fi un an lung şi scurt în acelaşi timp, va fi un an palpitant pe care sincer, abia aştept să îl încep alături de voi, copii dragi, cu vise frumoase şi suflete calde!

Sfârşit de vacanţă plăcut în continuare dragii mei, ne vedem în 2 săptămâni cu un start puternic pentru primele discuţii despre anatomie şi chimie!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?