Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Rezultatele ultimului an...2019

Vara se numără bobocii :)! După un an atât de intens de muncă, ziua după examenul de admitere este ziua cea mai lungă, cea mai grea și cea mai frumoasă din an! Este ziua când nu dorm ca de Revelion, când vorbesc la telefon 18 ore din 24 și ziua în care lacrimile de fericire se împletesc cu cele ale elevilor mei și ale părinților care își pierd cuvintele ca și mine iar dialogul nici monolog nu se mai poate numi!

A fost o zi nebună! Iar facebook-ul meu s-a umplut de status-uri de ”Am început studiile la Medicină...” . Deși anual reușesc să iau din ce în ce mai puțini elevi din cauza timpului, voi sunteți din ce în ce mai buni iar cei admiși din ce în ce mai MULȚI!!! Cifra magică de anul acesta este 34! 34 de copii minunați din meditații live sau online, 34 de copii curioși și muncitori care mereu m-au întrebat nelămuriri, și-au descărcat frustrări dar au mers mai departe și au reușit!

Sunt elevi clasați între primii 10 sau ultimii 10 din liste dar am avut aceleași emoții pentru fiecare dintre voi și m-am gândit la fiecare dintre voi în timpul examenului, m-am rugat și mi-am dorit din tot sufletul să vă văd în halat alb!

Anul acesta pentru mine a fost ultimul an de meditații live de aceea mi-am dorit să fie și cel mai fructuos și într-adevăr, cu 2 regrete teribile care mi-au dat calculele și estimările peste cap, a fost anul cel mai bun și mai frumos, cu copii de care m-am atașat teribil și cu 34 de mediciniști ale căror cariere le voi urmări cu interes de acum înainte!

Sunt foarte mulțumită despre cum au evoluat anul acesta și elevii de pe online așa că deși mă gândeam să renunț complet la meditații din cauza timpului, voi rămâne totuși pe meditațiile online pentru că se pare că începem să apreciem cu toții timpul - așa că facem tot ce putem să îl folosim cât mai eficient!

În concluzie dragii mei, vă doresc tuturor cariere minunate, alegerea specialităților cele mai potrivite pentru fiecare dintre voi și nu uitați să rămâneți la fel de curioși, analitici, muncitori și drăguți! Deja am pierdut exact numărul sutelor de elevi din care unii deja îmi sunt colegi dar pentru fiecare dintre voi debitul meu cardiac a crescut de tot atâtea sute de ori de-a lungul anilor! Mă consider cea mai norocoasă că am avut plăcerea să vă cunosc pe fiecare în parte!

A fost o plăcere să facem echipă împreună!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?