Am dat start-ul la lucrul pentru Admiterea UMF 2022 ╚Öi 2023­čą│!

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicin─â rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Nou? Nu, doar o continuare!

Vacanta de vara, perioada cea mai iubita si cea mai asteptata de cea mai parte dintre elevi. Vacanta dintre clasa a XI a si clasa  a XII a este una dintre cele mi importante si ultima a copilariei. Dar cu amintirile in gand din acest moment incepe maturizarea voastra intelectuala si profesionala. Urmeaza doua examene forte importante in cariera voastra de viitori doctori. Atat Bacalaureatul cat si examenul de admitere in cadrul facultatii de medicina, indiferent de orasul in care doriti sa va inscrieti la Universitatea de Medicina si Farmacie, vor fi grele dar nu imposibil de trecut.

Ce putem face in acest sens? Este relativ simplu, incepem medditatiile cu un profesor sau singuri prin intermediul lectiilor audio. Stabilind target-uri periodice, iti poti organiza materia pe care o ai de invatat si timpul pentru un autocontrol eficient.

navigation