Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 5 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

La multi ani 2016

2015 a fost un an frumos, cu multe realizări pe plan profesional şi personal. Am un loc de muncă unde sunt înconjurată de copii inteligenṭi şi frumoşi,dar şi de oameni eficienṭi şi dornici de mai mult de la viaṭă, am prieteni minunaţi şi am mai câştigat câţiva în plus o dată cu elevi minunaṭi deveniṭi studenṭi şi viitori colegi, am o familie absolut fantastică care stă în spatele tuturor realizărilor mele, a ambiṭiei a forṭei de muncă, care îmi umple viaṭa de voie bună!

Vă doresc, aşa cum îmi doresc si mie, un 2016 şi mai frumos, şi mai bogat, intelectual, emoṭional, financiar, cu reusite la examene, cu plimbări in locuri exotice, cu prieteni buni alături si cu familii sanătoase si iubitoare! Să vă distraṭi, sa vă plimbaṭi, dar să nu uitaṭi niciodată că succesul este intr-adevar 99% transpiraṭie.

La mulṭi ani dragii mei! La Mulţi Ani tuturor, familie, prieteni şi neprieteni, cunoştinţe ocazionale şi necunoscuţi aflaţi în lista mea din întâmplare!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?