Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Felicitari!!!

Felicitari in primul rand tuturor celor care au avut ambitia sa dea la Medicina! Invingatori sau invinsi, din start sunteti deosebiti pt ceea ce incercati sa faceti!

In mod special as vrea sa va felicit dragii mei dragi si sa va multumesc ca ati avut incredere in mine: Andrea, Anca, Alex, Cristina, Delia, Diana, Daniela, Elena, Ioana, Irina si Irinuca, Lorena, Lavinia, Luiza, Liviu, Maria, Mihaela, Miha, Monica, Mihai, Magda, Nicoleta, Razvan si felicitari in mod special Gabrielei care a intrat prima la sectia pe care a ales-o, iti doresc sa fii prima si de acum inainte si va doresc tuturor energie, rabdare si ambitie si in continuare.

Pentru cei care nu au reusit in acest an am emotii f mari si sper sa nu renunte la visul lor, a fost un an greu, un examen greu, un rezultat negativ in viata nu va caracterizeaza capacitatile intelectuale, pastrati-va visul aproape si cartea..si mai aproape.. un an trece repede si vara urmatoare imi doresc f mult pt voi sa va vad studenti, sa va vad sarbatorind!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?