Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

De unde inveti pt admiterea la medicina?

Pentru oricine incepe sa faca grilele din cartile de admitere este evident ca manualele nu sunt suficiente! Pot ajuta sa iei o nota decenta, chiar nota de buget daca le inveti bine, daca le parcurgi de cateva ori si le intelegi! Mai ales daca le intelegi, nu le tocești, nu o sa ai parte de propozitii preluate cuvant cu cuvant din manual, sunt informatii trunchiate, intoarse, imbinate in asa fel incat sa iti folosesti nu numai memoria dar si inteligenta!

Dar revenind la bibliografia utila.. de cate ori faci grile si ai o notiune pe care nu o intelegi, nu o ignora, caut-o! Iti recomand Guyton, Boron (mai complex dar mai greoi explicat) Gray's Anatomy,  pt anatomie si pe toate le poti gasi pe internet iar pt chimie, compendiul lui Nenitescu! De asemenea pune mereu intrebari, intreaba profesorii la scoala, intreaba pe internet, intreaba colegii mai mari, nu lasa intrebarile fara raspunsuri pentru ca orice nelamurire poate duce la alte necunoscute si la un moment dat..nu vei mai putea recupera sau intelege.

navigation
Cu ce te
putem ajuta?