Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Avantajul facultatilor de medicina din Romania.

Se spune ca e mult mai bine sa faci medicina in Romania pt ca aici se face carte cu adevarat! Se spune ca e bine sa studiezi in limba ta si sa intelegi totul la nivel elementar in limba materna..apoi daca vrei sa pleci sa lucrezi afara..e mai usor decat sa o iei de la 0 in alta limba! Se spune ca e bine sa fii aproape de familie si prieteni asa ca e mai bine sa alegi Romania ca tara de studiu.

Pentru fiecare din aceste pareri exista evident si contra argumente.

Dar de necontestat ramane un avantaj. In Romania nu a fost inca pus la punct un sistem de protectie a pacientului si, ca si student,  ai dreptul sa te duci la patul pacientului si sa il intrebi cele mai intime lucruri, sa il examinezi, palpezi, apesi, atinge, fara ca acesta sa aiba dreptul de a se plange..Ba chiar unii dintre ei sunt fericiti ca beneficiaza de atentia unui halat..

Teoria ca teoria dar practica ne omoara este o vorba..valabila si aici! Cu cat interactionezi mai mult cu pacientul cu atat inveti mai multe si retii mai bine, profitati de asta, profitati si cand veti ajunge sa practicati in spitale si nu va ascundeti dupa colegi/profesori! Interactionati, lasati-va curiozitatea sa va anime si informatiile se vor fixa de la sine!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?