Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

AMR .. 100 de zile..

Nu a mai ramas mult timp pana la examen... Nici putin! Recomandari din acest moment? Cine stie sa foloseasca exact acest timp, cu vointa si ambitie o poate lua inaintea celor care poate invata de 2-3 ani... Sfaturi pentru cei care invata de ani de zile pentru admitere?! Stiu ca in acest moment intervine "plictiseala"... sila de aceleasi si aceleasi grile sau intrebari! Nu lasati garda jos! Am vazut elevi in aceasta situatie, care in aceasta perioada au hotarat ca e timpul sa invete pentru bac, doar au alocat suficient timp admiterii si ... pana sa isi dea seama au uitat jumatate din materie (ma refer acum de fapt la amanunte, caci amanuntele sunt cel mai usor de uitat si cele cu mai multe sanse de picat in examen).

Concluzie? De acum, in cele aproximativ 100 de zile ramase, rezolvati ZILNIC la anatomie 200 de grile iar la chimie 100. Cat inseamna asta in timp? aproximativ 7-8 ore... pe zi! Este cel mai greu examen din viata voastra pana la rezidentiat! In facultate, pici un examen, il redai, in vara, in toamna, in re si re-re... Iei o nota mica in sesiune dar te poti duce la mariri.. Acum nu aveti decat o sansa pe an.. Folositi la maxim aceste aproximativ 100 de zile (observati ca nu am luat in calcul sarbatori.. zile de bac samd..)

Va doresc succes tuturor, meritati, cei care munciti extraordinar de mult, meritati! Daca ar fi dupa mine, mai ales datorita lipsei de medici din tara, mai ales datorita faptului ca nu toti pot sa faca meditatii, pregatiri, mai ales ca sunt atatia copii extraordinar de inteligenti care nu prind sansa de a devenii studenti la medicina atunci cand isi doresc, eu as tripla numarul de locuri! Din pacate concurenta ultimilor ani este foarte mare asa ca ... nu pot spune decat..trageti acum, cat se mai poate! Sa ne auzim cu bine!

navigation
Cu ce te
putem ajuta?