Easter Sale

 

până la -35%
Valabil 16 aprilie - 7 mai 2024

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Săptămâna 2 Chimie - Intro

Săptămâna 2 Chimie: Intro - Învață cu meditatii-medicina.ro -

Pentru ca drumul spre Medicină Generală/Dentară sau Farmacie să fie cât mai lin, îți propunem:

  1.  Primul pas = Nivel standard de pregătire sau clădirea unei baze solide:(lecții + teme + flashcard-uri)

 

✅ Accesează INTRO CHIMIE-  lecția completă text și audio cu observații video pentru noțiunile mai greu de digerat.

✍️ Rezolvă temele cu 150 grile standard din Intro chimie

🧐 Verifică răspunsurile, explicațiile detaliate ale grilelor

 

✅ Folosește FlashCard-urile aferente Intro-ului Chimie pentru exersarea teoriei 

 

2. Pasul 2 = Nivel avansat =  Grile avansate 

✅  Rezolvă testele cu cele 100 Grile Avansate👀 de la Intro Chimie, apropiate ca dificultate de cele din examenul de admitere. Chiar dacă inițial poate nu vei face conexiunile așa repede, încearcă să te ghidezi și după explicații și să cauți informațiile ajutătoare în lecțiile pe care le-ai parcurs în primul pas.

📝 După fixarea noțiunilor trebuie să pui accent pe timpul🕖 în care rezolvi grilele pentru că și examenul e contra-cronometru. De aceea e bine să parcurgi testele în regim de examen.

🧐Accesează cu atenție explicațiile pentru că încă ești în etapa în care acumulezi informații nu doar te testezi, astfel eficiența ta va crește considerabil.

📌 Pe măsură ce parcurgi temele sau testele, ți se elaborează o statistică 📊 , așa încât poți observa câte grile ai greșit și mai ales la ce noțiuni predomină greșelile, pentru a ști unde mai ai de lucru, de aprofundat.

📈 Obține o evaluare și o analiză clară 📊asupra traseului parcurs, a evoluției, pentru a ști exact unde să mai insiști fără a pierde timp prețios⏳ pe noțiunile deja însușite.

📌 Selectează-ți în watchlist acele grile care ți s-au părut mai complicate sau cu o informație mai interesantă pentru a le revedea oricând dorești.

 ❓Folosește butonul "Întreabă" de la fiecare grilă dacă rămân neclarități în urma accesării explicațiilor.

🤯 Poți reda temele și testele de oricâte ori dorești acolo unde îți arată statistica că ai greșit pentru a ajunge la performanța dorită🥇.

 

 

 

Pasul 3 - Antrenament cu Grile Rapide pentru exercițiu (aici)

Grilele rapide:

🟣 Sunt grupate în quiz-uri

🟣 Sunt împărțite pe capitole

🟣 Fiecare quiz are câte 10 grile și au răspuns rapid, primiți răspunsul corect după fiecare grilă și nu vin însoțite de explicații,pentru a ne descurca singuri să găsim răspunsurile corecte, așa cum vom fi și la examen! 

 

Mult spor și nu uita că suntem alături de tine pe acest drum căci visul tău este și al nostru - Admitere cu Succes la Medicină😍!

 Echipa www.meditatii-medicina.ro

navigation
Cu ce te
putem ajuta?